IHASTUTTAVA HILLA JA LIISI -MUSIIKKISATU NYT UPEANA KIRJALEVYNÄ - JULKISTUSKONSERTIT ENSI VIIKOLLA KOTKASSA, KOUVOLASSA JA PORVOOSSA

Kymi Sinfoniettalta uusi aluevaltaus! Monipuolisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelevä Kymi Sinfonietta on ollut mukana uuden, riemastuttavan Hilla ja Liisi -musiikkisadun syntyvaiheista lähtien. Ensi viikolla tämä hurmaava musiikkisatu julkaistaan kirjalevyn muodossa!

Hilla ja Liisi -hahmojen ja musiikkisadun luojat, pitkänlinjan musiikkikasvattajat Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä, Kymi Sinfonietta, kuvittaja Sari Airola, kustannusosakeyhtiö Teos ja levy-yhtiö Alba yhdistivät voimansa ja toteuttivat upean kirjalevyn, jonka julkistuskonsertit kuullaan Kotkan konserttitalolla keskiviikkona 5.4., Kuusankoskitalolla torstaina 6.4. ja Porvoon Taidetehtaalla perjantaina 7.4.

Hilla ja Liisi -levyllä kuullaan 12 uutta lastenlaulua sinfoniaorkesterin säestyksellä. Mukaansatempaavat laulut ovat Kätkän, Piispasen ja Kesälän käsialaa. Orkesterina on Kymi Sinfonietta kapellimestari Esa Heikkilän johdolla. Levyllä kuullaan myös Kouvolan musiikkiluokkien lapsikuoroa. Kirjan herkullinen ja värikäs kuvitus on palkitun kuvittajan, Sari Airolan luoma. Kuvakertomuksen lisäksi kirjasta löytyvät myös kaikkien laulujen nuotit.

Hilla ja Liisi -kirjalevy ilmestyy 5.4.2017 julkistuskonsertissa Kotkan konserttitalolla. Konserttien lisäksi sitä on saatavana Kymi Sinfoniettan orkesteritoimistosta, kirjakaupoista ja musiikkiliikkeistä ympäri Suomen.

Hilla ja Liisi -musiikkisatu vie perheen pienimmät ja isommatkin kuulijat riemukkaalle matkalle hyvin ihmismäisten peikko-olentojen, iloisen ja eloisan Hillan ja Liisin maailmaan. Siellä arki muuttuu hetkessä juhlaksi ja siisteys sotkuksi. Laulu raikuu, kun kaverukset pakkaavat, pukevat, haaveilevat ja ihmettelevät maailman menoa. Orkesterin sointimaailma avautuu kuulijalle laulun ja leikin lomassa värikkäänä ja raikkaana. Konserteissa lavalla ovat orkesterin ja solistien, Mari Kätkän, Ulla Piispasen ja Tuomas Kesälän lisäksi myös Kymi Sinfoniettan kummiluokkalaisista muodostettu yli 40-henkinen lapsikuoro.

 

Lisätietoja: Tomitusjohtaja Riikka Luostarinen, puh. 050 570 6866, riikka.luostarinen@kymisinfonietta.fi

Kaikki uutiset löydät täältä