Kouvolan kulttuurilehti TUNNE jaetaan jokaiseen kotiin tällä viikolla Kouvolan ja Iitin alueellaKouvolan juhlavin kulttuurilehti TUNNE jaetaan jokaiseen kotiin tällä viikolla Kouvolan ja Iitin alueella. TUNNE-lehti on kouvolalaisten taidelaitosten yhteinen julkaisu. TUNNE-lehteä on julkaistu vuodesta 2007 lähtien ja se ilmestyy kerran vuodessa.

Tämän vuoden TUNNE-lehti juhlii 10-vuotiasta Kouvolaa. Lehdessä kerrotaan lahjoista, joita Tunne-ryhmä antaa Kouvolalle ja kouvolalaisille. Lehdessä haastatellaan vuoden 2019 kulttuurikouvolalaista, satuballeriinojen perustajaa Karina Koskista ja Kouvolan kuvataiteilijaksi vuosiksi 2017-2019 valittua kuvataiteilija Sirkka-Liisa Lonkaa. Kuka on ukulelemies, mitä ajattelee Peter Pania Kouvolan teatterissa näyttelevä näyttelijä Petteri Hautala, millaista on huippukapellimestarin elämä ja miten Kuusankoskitalon tapahtumien valaistus syntyy? Haastattelujen lisäksi lehdessä on maistiaisia tulevista kulttuuritapahtumista.

TUNNE-lehteä julkaisee TUNNE-ryhmä, johon kuuluvat Kouvolan Teatteri, Kymi Sinfonietta, Pohjois-Kymen musiikkiopisto, Kouvolan kirjastotoimi, Poikilo-museot, Kouvolan kansalaisopisto, Kouvolan kaupungin kulttuuritalot, tapahtumatuotanto ja kulttuurikasvatus.


TUNNE-lehden tekijät:
sisällöntuotanto: Jukka Behm /Wirke
valokuvat: Johannes Wiehn
ulkoasu: Nunnu Halmetoja / RiimuRaami

Kaikki uutiset löydät täältä