INTRANETIN KOKEILUVERSIO ON NYT VALMIS!

Hei kaikille! Intranetin kokeiluversio on nyt valmis! Nyt kun olet päässyt kirjautumaan tänne niin tutki rauhassa ja ota minuun yhteyttä jos haluat kysyä jotakin!
Tämä sysky edetään niin, että päivitämme viikosta 44 alkaen tiedot työjärjestyksen osalta myös tänne Intranetin puolelle. Kevään työjärjestys tulee sitten kokonaisuudessaan tänne. Saatavilla on myös edelleen sitten paperiversio. 
Tähän etusivulle missä tämäkin tiedote on, tulee näkyviin kaikki muutokset ja ajankohtaiset info-asiat toimistosta. Eli kannattaa käydä aina katsomassa mitä tässä etusivulla lukee. Vanhat tiedotteet arkistoituu TIEDOTTEET-välilehden alle. TYÖJÄRJESTYS toimii aivan kuten peperisessakin versiossa - yksi sivunäkymä on yksi viikko, ja alareunassa on sitten ohjelma ja muut lisätiedot siitä kyseistä viikkoa koskien. Jos aikataulussa on muutos alkuperäiseen, päivämäärän jälkeen lukee teksti HUOM! MUUTOS!

OHJEET sivun alle kerätään erilaisia yhteisiä ohjeita ja sääntöjä. YHTEYSTIETOJEN alla on koko porukan yhteystiedot kuten työlistassakin. Nimen perässä on myös tieto siitä mihin ryhmään kyseinen henkilö kuuluu. Nimet eivät ole missään järjestyksessä (tätä työstetään että saadaanko ne ryhmiteltyä järkevämmin) mutta haku kentästä voit suodattaa hakua ryhmän mukaan kirjoittamalla kenttään esim. Valtuuskunta tai Hallinto niin alle listautuu kaikki siihen ryhmään kuuluvat henkilöt.

- Heidi -