Lapset ja nuoret

Kymi Sinfoniettan uusin aluevaltaus on kummiluokkatoiminta, joka aloitettiin pilottiprojektina vuonna 2010. Tämän pilottiprojektin avulla pyritään löytämään uusia yhteistyömuotoja orkesterin ja koulujen välillä. Projektiin osallistuu neljä musiikkiluokkaa Kymenlaakson alakouluista. Jokaisella kummiluokalla on orkesterissa oma kummisoittaja. Kummisoittaja ja -luokka pitävät säännöllisesti yhteyttä musiikin merkeissä mm. tapaamisin sekä konserttien yhteydessä.


Kuva poistettu.

Jos Kouvolassa on satanut jo lunta, se johtuu varmasti siitä, että orkesterin kummiluokkalaiset Kouvolan musiikkiluokilta ovat päässeet hommiin! Upean taitavat Kankaan ja Keskustan koulujen 6M-luokkalaiset harjoittelevat joululauluja ahkerasti pitkin syksyä. Joulukonserteissa kajahtaa 18. -19.12. !

Kuva poistettu.

Mennään eläintarhaan -konserttiviikon mahtavaa meininkiä kevätkaudella 2013! Kuvassa orkesteri, Satu Sopanen sekä eskarilaisia Hovinsaaren koululta ja Kyminkartanon koululta.

Kuva poistettu.

Lentävä Matto -konsertti Kouvolan kummiluokkalaisten kanssa keväällä 2011.

Kuva poistettu.

Joulukonsertti 2012. Yhteistyössä Kymi Sinfonietta, Kotkan kummiluokat sekä Rauhalan koulun ja Toivo Pekkasen koulun 6M.