KYMI SINFONIETTAN LOKAKUUN LOPUN KONSERTTI ON TULLUT MYYNTIIN – VIERAANA MONIEN ROOLIEN OLLI MUSTONEN

Lähettänyt Reetaliina Marin 23.9. 16:53

Kymi Sinfoniettan mielenkiintoinen syyskausi jatkuu liveyleisön edessä. Ensi viikon Mozartin rakastetuimmat ja keskiviikon 13.10. Red House! Aaltoja! -konsertin lisäksi nyt myynnissä ovat myös 20. ja 21. lokakuuta kuultavat, pianisti ja kapellimestari Olli Mustosen luotsaamat konsertit Kotkassa ja Kouvolassa. Kymi Sinfoniettan syyskauden konsertit ovat tulleet myyntiin vaihe kerrallaan, sillä orkesteri seuraa herkeämättä koronatilanteen kehittymistä ja yleisötilaisuuksia koskevien kokoontumisrajoitusten ja turvavälisäädösten purkamista.

Tagit

KYMI SINFONIETTA JATKAA VIELÄ NOIN YHDEN METRIN TURVAVÄLEIN – KONSERTIT JÄRJESTETÄÄN TERVEYSTURVALLISUUS EDELLÄ

Lähettänyt Reetaliina Marin 8.9. 16:27

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kumosi Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueen yleisötilaisuuksia koskevat kokoontumisrajoitukset 3.9.2021 alkaen, mikä merkitsee mm. sitä, että sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoituksia.

Tagit

KYMI SINFONIETTA SOITTAA PERTSA JA KILU -ELOKUVAN MUSIIKIN

Lähettänyt Riikka Luostarinen 13.7. 13:25

Keskiviikkona 14.7.2021 ensi-iltansa saavan uuden Pertsa ja Kilu -elokuvan yksi kiitellyistä elementeistä on sen upea musiikki, jonka on säveltänyt kansainvälisesti arvostettu elokuvasäveltäjä Panu Aaltio. Musiikkia ei ole tuotettu monen nykyelokuvan tapaan digitaalisesti, vaan elokuvassa sen soittaa oikea orkesteri, Kymi Sinfonietta.

Tagit

KYMI SINFONIETTAN UUDEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI ON VALITTU MIKKO LEPPÄNEN

Lähettänyt admin 1.7. 09:31

Toimitusjohtaja Riikka Luostarisen ilmoitettua 8.4.2021 päättävänsä työnsä Kymenlaakson Orkesteri Oy:ssä (Kymi Sinfoniettassa) syyskauden alussa, yhtiön hallitus käynnisti uuden toimitusjohtajan haun.

Hakuprosessi saatiin päätökseen, kun yhtiön hallitus kokouksessaan 23.6.2021 valitsi Mikko Leppäsen uudeksi toimitusjohtajaksi.

Tagit

KYMI SINFONIETTAN SYYSKAUSI 2021 - Musiikillisten helmien sarja

Lähettänyt Reetaliina Marin 15.6. 16:00

Kymi Sinfoniettassa odotetaan innokkaasti, että syyskaudella päästäisiin konsertoimaan livenä yleisölle konserttisaleissa! Mahdollisten turvallisuusrajoitusten vaikutukset on pyritty huomioimaan pitkälle jo kauden ohjelmistosuunnittelussa, esim. orkesterikokoonpanon suuruudessa ja siinä, että väliaikaa ei mahdollisesti pystytä pitämään esim. Kotkan konserttitalon lämpiötilojen ahtauden vuoksi. Muutoksia saattaa ohjelmistoon ja konsertteihin toki vielä tulla mahdollisten rajoitusten myötä, mutta lipunmyynti syyskaudelle aloitetaan elokuun alun jälkeen.

Tagit