KYMI SINFONIETTAN FOLKFONIAA-KONSERTTI SIIRTYY HELMIKUULTA SYYSKAUDELLE 2022

Lähettänyt Reetaliina Marin 14.1. 16:58

Kymi Sinfoniettan piti konsertoida kansanmusiikkiyhtye Friggin ja kapellimestari Jaakko Kuusiston kanssa Kotkassa ja Kouvolassa 2. ja 3.2.2022. Haasteellisesta koronatilanteesta ja yleisörajoituksista johtuen konsertit siirtyvät syyskaudelle 2022. Kymi Sinfonietta valmistelee kuitenkin verkkototeutuksia, jotka nähdään Folkfoniaa-konsertin sijaan helmikuussa.

Tagit

AVAJAISKONSERTTI SOITETAAN KESKIVIIKKONA 19.1. ILMAN YLEISÖÄ SUORANA STRIIMAUKSENA

Lähettänyt Reetaliina Marin 4.1. 09:55

Kymi Sinfoniettan kevätkauden avajaiskonsertti orkesterin taiteellisen neuvonantajan Olari Eltsin johdolla striimataan suorana lähetyksenä ilman yleisöä keskiviikkona 19.1.2022 klo 19. Syynä tähän ovat uudet valtioneuvoston hyväksymät koronarajoitukset. Valtioneuvosto hyväksyi tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti ja asetus tuli voimaan torstaina 30.12.

Tagit

KYMI SINFONIETTA MUKANA MYÖS: KYMIJOEN LOHISOITTO -FESTIVAALIN AVAJAISKONSERTTI

Kymijoen Lohisoitto hakee vertaistaan yhtenä monipuolisimmista ja monityylisimmistä kaupunkifestivaaleista Suomessa. Lohisoitto ja Kymi Sinfonietta tuovat yhteisvoimin kapellimestari Olari Eltsin johdolla jotain aivan erityistä tähän alkukesän upeaan konsertti-iltaan!

Festivaalin ohjelma julkaistaan alkuvuodesta ja liput tulevat myyntiin keväällä 2022, lisätietoja: www.lohisoitto.fi ja www.lippu.fi

NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI

Nyt kannustetaan nuoria kymenlaaksolaislupauksia! Kapellimestari Esa Heikkilän johtaman konsertin solisteina säkenöivät Pohjois-Kymen ja Kotkan seudun musiikkiopistojen nuoret taiturit. Kokemus orkesterin kanssa soittamisesta, yhteistyö kapellimestarin kanssa ja yleisön kannustava palaute on palkitseva kokemus, joka kantaa pitkälle. Solistit valitaan koesoittojen perusteella ja tällä tavoin orkesteri haluaa olla kannustamassa nuoria soittajia eteenpäin musiikin tiellä.