Ajankohtaista

Hei!

Orkesteritoimistomme on kesätauolla 29.7.-3.8.2020.

Tiedotamme sen jälkeen syyskauden toiminnasta.

Toivotamme kaikille oikein rentouttavaa ja ihanaa kesää!

Koronavirustilanteen johdosta kartoitamme asiakkaidemme ajatuksia syksystä: Miten suhtaudut tulevaan syksyyn? Uskotko, että konserteissa käyminen on taas mahdollista osaltasi? 

Kyselyyn pääset tästä>>

Ole kaikissa muissa, paitsi Ticketmasteriin liittyvissä lippuasioissa yhteydessä toimistoomme, sillä suurin osa ennakkomyyntipaikoistamme on suljettu.

Puhelinnumero: 05 234 4891

sähköposti: toimisto@kymisinfonietta.fi

Manskin pisteemme palvelee vielä tiistaina 24.3. klo 11-16

Kymi Sinfonietta haluaa tuoda kaikille ihmisille iloa ja toivoa musiikilla, videoilla, teksteillä ja kuvilla netin ja sosiaalisen median kautta käynnistämällään KYMI SINFONIETTA LIVES -kanavalla. Kanavan myötä katsoja ja kuulija pääsee tutustumaan Kymi Sinfoniettan monitaitoisten muusikoiden ajatuksiin, musiikin tekemisen arkeen - sekä tietysti itse musiikkiin! Orkesteri tuottaa kanavalle päivittäin uutta materiaalia.

Uuno Klami -sävellyskilpailun marraskuun finaali radioitiin EBU-radiointina (YLE). Kilpailun musiikkia on siis tässä vaiheessa kuultu jo mm. Virossa kahdessa eri lähetyksessä, Portugalissa, Italiassa (myös kilpailun voittajan haastattelu) ja Luxemburgissa. Huomenna, lauantaina on Ison-Britannian vuoro - BBC Radio 3 -kanavalla kuullaan kilpailun voittajan Andrea Porteran teos Klecksophonic Lieder Kymi Sinfoniettan, sopraano Valentina Coladonaton ja kapellimestari Olari Eltsin esittämänä! Lähetys alkaa klo 22 sikäläistä aikaa, eli puolenyön aikaan täällä.

Kymi Sinfoniettan loppukevään konsertit ja yleisötapahtumat on peruttu 3.6.2020 saakka viranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti. Olemme mukana tekemässä voitavamme koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.