KYMI SINFONIETTA HAKEE TOIMITUSJOHTAJAA

14.04.2021

Kymi Sinfonietta on energinen ja innovatiivinen kahden kaupungin orkesteri. Taiteellinen neuvonantaja, kapellimestari Olari Elts sekä huippuvierailijat Suomesta ja ulkomailta tuovat kipinää taiteelliseen työskentelyyn. Orkesterin monipuolinen ja kiitetty ohjelmisto, Uuno Klami -sävellyskilpailujen finaalikonsertit, pienryhmien laaja jalkautuminen yleisön pariin, kansainväliset yhteistyökuviot sekä erityisproduktiot ovat saavuttaneet uskollisen ja laajan yleisön. Tämän Suomen ainoan osakeyhtiömuotoisen orkesterin ylläpitäjä on Kotkan ja Kouvolan kaupunkien omistama Kymenlaakson Orkesteri Oy.

Kymenlaakson Orkesteri Oy (Kymi Sinfonietta) hakee toimitusjohtajaa,

joka johtaa Kymi Sinfoniettan toimintaa kansainvälisessä työyhteisössä, työalueenaan Kotka ja Kouvola.

Toimitusjohtaja vastaa mm. orkesteriyhtiön taloudesta ja tuloksellisuudesta, orkesterin taiteellisesta suunnittelusta ja sen eteenpäin viemisestä eri yhteistyötahojen kanssa, kapellimestarien ja solistien kiinnittämisestä, kotimaisista ja kansainvälisistä yhteyksistä, viestinnästä sekä työyhteisön kehittämisestä. Kelpoisuusvaatimuksena  tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään kokemusta johtamis- ja hallintotyöstä sekä hyviä esimiestaitoja. Työssä tarvitaan laajaa suomalaisen ja kansainvälisen musiikkielämän, klassisen musiikin ja orkesterin tuntemusta. Eduksi katsotaan myös hyvät yhteydet alan suomalaisiin ja kansainvälisiin toimijoihin. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, monipuolinen kielitaito luetaan eduksi. Tehtävässä edellytetään myös hyviä esiintymis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdellä suomalaisen orkesterikentän näköalapaikoista, monipuolisten työtehtävien parissa - toimitusjohtajana korkeatasoisessa orkesteriosakeyhtiössä.

Tehtävä täytetään 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Toimitusjohtajaksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköpostilla toimisto@kymisinfonietta.fi. Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee olla myös palkkatoive ja CV. Sähköpostiin merkintä Toimitusjohtaja.
Hakuaika päättyy 7.5.2021 klo 16.00, jolloin hakemusten tulee olla perillä orkesteritoimistossa.

Lisätietoja toimitusjohtajan tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Juha Tilli puh. 040 8011394, sähköposti: juha.tilli@gmail.com