Ohjeet Kymi Sinfoniettan konserttilipun ostamiseen www.ticketmaster.fi-sivustolta

17.08.2020

Ohjeet Kymi Sinfoniettan konserttilipun ostamiseen www.ticketmaster.fi-sivustolta

 1. Mene osoitteeseen www.ticketmaster.fi
 2. Kirjoita sanat ”Kymi Sinfonietta” oikeassa yläkulmassa olevaan kohtaan, jonka vieressä on suurennuslasi (myös sana Kymi riittänee). Kohdassa lukee ”Artisti, Tilaisuus tai Tapahtumapai”, kirjoita orkesterin nimi sen päälle.
 3. Kohtaan avautuvat sanat ”Kymi Sinfonietta” ja tarjolla olevien konserttien määrä, klikkaa hiirellä orkesterin nimeä
 4. Pääset sivulle, jolla on listattuna Kymi Sinfoniettan myytävänä olevat konsertit. Huomioi, että listasta löytyvät sekä Kotkan että Kouvolan konsertit (klo 17 ja 20). Klikkaa hiirellä haluamasi konsertin kohdalta painiketta ”Etsi Lippuja” (sininen palkki).
 5. Konserttitiedot salikarttoineen avautuvat sivulle. Valitse +-merkistä haluamasi lipun määrä kyseisen hintakategorian kohdalta.
 6. Mikäli haluat varata lipun tietystä lohkosta (sali jaettu neljään lohkoon), mene alaspäin kyseisessä kohdassa (jossa listattu eri hintakategoriat plus- ja miinusmerkein) ja klikkaa kohtaa ”PARHAAT VAPAAT PAIKAT” (muutoin paina vihreää Etsi Lippuja -kohtaa).
 7. Ruksaa, eli klikkaa hiirellä haluamaasi lohkoa. Valittuun kohtaan ilmestyy -merkki (valintamerkki) siniselle pohjalle.
 8. Klikkaa sitten ylhäällä olevaa, -merkkiä (nuoli vasemmalle) ”Hinta ja katsomo” -otsikon vasemmalta puolelta.
 9. Paina sitten vihreällä pohjalla olevaa ”Etsi Lippuja” -kohtaa.
 10. Tärkeää tietoa -kohdassa valitse kohta ”Olen lukenut ja hyväksyn nämä tiedot” (neliö) ja paina ”Jatka”.
 11. Seuraavaksi näet valitsemasi paikat (jos ne eivät miellytä sinua, valitse ”uusi haku” ja tee em. kohdat uudelleen). Paina ”Jatka”-kohtaa.
 12. Kirjaudu sisään tai jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta, luo sellainen painamalla ”Luo käyttäjätunnus”. Henkilötietoja tarvitaan lipun ostamisen ohella mahdollisten virustartuntaketjujen selvittämiseen.
 13. Valitse, minkä toimitustavan haluat lipullesi (eTicket-palveluun ei tule lisämaksua, ja lippu on tulostettavissa järjestelmästä/sähköpostistasi).
 14. Valitse maksutapa. Voit esimerkiksi maksaa suoraan luotto- tai pankkikortilla tai verkkopankissa.
 15. Tarkista omat tietosi kohdasta ”Laskutus & toimitusosoite”.
 16. Lippuvakuutus-kohdassa valitse joko ”ei”- tai ”kyllä”-kohta.
 17. Vahvista tilauksesi valitsemalla neliöstä kohdan ”Hyväksyn Ticketmaster Suomen käyttöehdot”. Voit myös halutessasi tilata tapahtumauutiset (listalta pääsee pois esimerkiksi Kymi Sinfoniettaan ilmoittamalla).
 18. Paina ”Vahvista tilaus” ja pääset maksamaan lipun. Voit tämän jälkeen tulostaa lipun esimerkiksi omasta sähköpostistasi tai omilta Ticketmasterin sivuiltasi, lippu on mahdollista näyttää ovella myös omalta älypuhelimelta. Pääset omille sivuillesi ja katsomaan tapahtumiasi kohdasta ”Käyttäjätili” (oikea yläkulma) ja valitsemalla sieltä kohdan ”Näytä tulevat tapahtumat”.
 19. Muistathan kirjautua ulos järjestelmästä: pääset kirjautumaan ulos samasta, eli ”Käyttäjätili”- kohdasta (alimmainen ”Kirjaudu ulos” -kohta).

Lipun varaaminen Ticketmasterin kautta

Myös lipun varaaminen on mahdollista Ticketmasterin kautta. Varauksen voi tehdä puhelimitse tai ticketmaster.fi-sivuston kautta.
Tarkemmat ohjeet lipun varaamiseen Ticketmasterin kautta löytyvät osoitteesta: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006573013-Mist%C3%A4-voin-varata-lippuja-