TURVALLISUUSOHJEET KYMI SINFONIETTAN TORSTAIN 12.11. KOUVOLAN KAUPUNGINTALON KONSERTTIIN (PUHALTAJIEN RAGTIME)

09.11.2020

Noudatamme 12.11. Kouvolan kaupungintalon konsertissa (Puhaltajien ragtime) www-sivuillamme julkaistuja yleisiä turvallisuusohjeita mm. turvaväleihin, hygieniaan ja kasvomaskeihin liittyen: https://kymisinfonietta.fi/fi/turvallisestikonserteissa.

Lisäksi pyydämme Kouvolan kaupungintalon konserttiin saapuvaa yleisöämme tutustumaan seuraaviin ohjeisiin ja huomioimaan erityisesti sen, että istumapaikat täytetään poikkeuksellisesti saapumisjärjestyksessä. Konsertin kesto on noin tunnin (ei väliaikaa) ja vaatesäilytys ei ole käytössä. Konserttisalissa on käytössä rajoitettu määrä istumapaikkoja (70 paikkaa), jotka on sijoitettu turvavälein. Konserttisalin ovet avataan klo 18.30.

 

 1. SAAPUMINEN KOUVOLAN KAUPUNGINTALOLLE

  a) Kasvomaskit ja käsidesipisteet: Konserteissamme on voimassa vahva suositus kasvomaskin käyttöön. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä koko konserttikäynnin ajan (jo ulko-ovelta lähtien). Kasvomaskeja on myynnissä 1 euron hintaan lipunmyyntitiskillä. Kehotamme hyödyntämään myös käsidesipisteitä, joita on useampi aulan ja lämpiön puolella.

  b) Käynti kaupungintalolle: Huolehdithan turvaväleistä jo kaupungintalolle saapuessasi (esim. jonotustilanteet). Kaupungintaloon tullaan ulkoportaita pitkin 1. kerroksen ulkotasanteelle. Sisäänkäynti on oikealla sijaitsevasta E-ovesta. Ensin saavutaan alalämpiöön, missä on mm. lipunmyyntitiski ja WC-tilat. Vaatesäilytys ei ole käytössä, vaan ulkovaatteet otetaan mukaan saliin. Suosittelemme lipunmyynnissä korttimaksua (lähimaksu) käteisen sijaan.

  c)
  Siirtyminen lämpiöön: Siniselle matolle, eli lämpiöön toiseen kerrokseen siirrytään turvavälein. Sieltä kuulijat ohjataan edelleen turvavälein konserttisaliin – joko permannolle tai parvelle.  

  d) Hissin käyttäminen: Mikäli käytät hissiä, saa siihen mennä vain yksi henkilö tai samaan seurueeseen kuuluvat henkilöt kerrallaan.

   

 2. KÄYNTI KONSERTTISALIIN (ovet konserttisaliin avataan klo 18.30)

  Pyydämme erityisesti huomioimaan, että istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä, eli omaa paikkaa ei voi poikkeuksellisesti valita.

  a) Käynti konserttisaliin siniseltä matolta:


  Ovet konserttisaliin avataan klo 18.30. Käynti konserttisaliin (permanto/parvi) tapahtuu siniseltä matolta riittävin turvavälein ruuhkia välttäen. Orkesterin henkilökunnan jäsenet opastavat istumapaikoille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä turvallisuuskäytäntöjen vuoksi. Konserttisalissa on käytössä rajoitettu määrä istumapaikkoja (70 istumapaikkaa), jotka on sijoitettu turvavälein (etäisyys toiseen kuulijaan on noin 1,5 metriä salissa). Käytöstä poistetut paikat on merkattu selkeällä merkinnällä/tarralla. Näihin paikkoihin ei tule istua, jotta turvavälit säilyvät.

   
 3. POISTUMINEN KONSERTTISALISTA

  a) Poistuminen konserttisalista tapahtuu porrastetusti turvavälein rivi kerrallaan. Poistumisesta ohjeistetaan konsertin päätyttyä.Tervetuloa konserttiin!