BANNERI21

Kymi Sinfonietta - Kahden kaupungin orkesteri.

Kymi Sinfonietta on ainutlaatuinen, kahden kaupungin orkesteri, joka aloitti toimintansa 1.1.1999. Orkesterin perinteet ovat kuitenkin pitkät, sillä se koostuu vuoden 1998 lopussa yhdistettyjen Kotkan ja Kouvolan kaupunginorkestereiden muusikoista ja kymenlaaksolaiset orkesterimusiikin juuret ulottuvat aktiivisten musiikinharrastajien ansiosta ainakin sadan vuoden taakse!

Ajankohtaista

None
None
None
Orkesteri

Kymi Sinfoniettan konsertit on peruttu viranomaisohjeiden mukaisesti maaliskuun 2021 loppuun saakka

Lähettänyt Reetaliina Marin Pe 29.1. klo 12:05

Kymi Sinfoniettan konsertit elävän yleisön edessä on peruttu viranomaisohjeiden mukaisesti maaliskuun 2021 loppuun saakka. Etelä-Suomen aluehallintovirasto avi päätti 24.2.2021, että rajoituksia jatketaan maaliskuun loppuun saakka Kymenlaaksossa. Yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoontumiset pysyvät koronaepidemian vuoksi kiellettyinä Kymenlaaksossa. Kymi Sinfonietta tulee kuitenkin näkymään ja kuulumaan maaliskuun aikana verkossa videointien ja striimausten välityksellä.

Tagit

Barokkikonsertti

Tämä barokkikonserttimme tarjoaa totutusta poikkeavaa! Tällä kertaa mukana on nimittäin koko Kymi Sinfoniettan soitinvalikoima, ja sen lisäksi vielä barokin ajan loistava “komppiryhmä”, Matias Häkkinen cembalossa ja Jarmo Julkunen luutussa. Konserttimestari Raymond Coxin liidaamassa konsertissa kuullaan koukuttavaa barokkimusiikkia ylväästä fanfaaritunnelmasta elämäniloisiin tanssisäveliin.

AVAJAISKONSERTTI

Nyt ovat luovat voimat liikkeellä! Yksi Suomen monipuolisimmista nuorista muusikoista, kapellimestari-laulusolisti Taavi Oramo, säveltäjä-huilisti Heta Aho ja runoilija Auli Särkiö koostavat Kymi Sinfoniettan soittajien kanssa upean musiikkia ja runoa yhdistävän kokonaisuuden.

Asiakaspalvelumme on suljettu 23.-29.12.2020 - hyvää joulua ja valoisaa uutta vuotta!

Lähettänyt Reetaliina Marin Ti 22.12. klo 10:11

Kymi Sinfonietta toivottaa kaikille kuulijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää ja levollista joulua sekä valoisaa uutta vuotta!

Asiakaspalvelumme (orkesteritoimisto) on suljettu 23.-29.12.2020.

 

Tagit

Seuraa meitä Facebookissa

Kymi Sinfonietta YouTubessa