syksyuusi

Kymi Sinfonietta - Kahden kaupungin orkesteri.

Kymi Sinfonietta on ainutlaatuinen, kahden kaupungin orkesteri, joka aloitti toimintansa 1.1.1999. Orkesterin perinteet ovat kuitenkin pitkät, sillä se koostuu vuoden 1998 lopussa yhdistettyjen Kotkan ja Kouvolan kaupunginorkestereiden muusikoista ja kymenlaaksolaiset orkesterimusiikin juuret ulottuvat aktiivisten musiikinharrastajien ansiosta ainakin sadan vuoden taakse!

Ajankohtaista

None
None
None
Orkesteri

KYMI SINFONIETTA ESIINTYY ETÄNÄ VARHAISKASVATUKSESSA OLEVILLE LAPSILLE KOTKASSA JA KOUVOLASSA LAPSEN OIKEUKSIEN VIIKOLLA

Lähettänyt Reetaliina Marin Ke 18.11. klo 15:09

Kymi Sinfonietta on esiintynyt perinteisesti vuosittain sadoille päiväkotilaisille ja koululaisille päiväkonserttien ja perinteisten lastenkonserttien muodossa Kouvolassa ja Kotkassa - sekä konserttisaleissa että niiden ulkopuolella. Orkesterin yleisötyö ja jalkautumistoiminta on ollut valtakunnallisestikin tarkasteltuna poikkeuksellisen laajaa ja konsertit ovat olleet todella toivottuja.

Tagit

TURVALLISUUSOHJEET KYMI SINFONIETTAN TORSTAIN 12.11. KOUVOLAN KAUPUNGINTALON KONSERTTIIN (PUHALTAJIEN RAGTIME)

Lähettänyt Reetaliina Marin Ma 9.11. klo 14:39

Noudatamme 12.11. Kouvolan kaupungintalon konsertissa (Puhaltajien ragtime) www-sivuillamme julkaistuja yleisiä turvallisuusohjeita mm. turvaväleihin, hygieniaan ja kasvomaskeihin liittyen: https://kymisinfonietta.fi/fi/turvallisestikonserteissa.

Tagit

JOULUKONSERTTI

Kymi Sinfoniettan joulukonserteissa pääset ihanaan joulun tunnelmaan. Valloittavien esiintyjien tulkitsemana kuullaan niin perinteistä joulumusiikkia kuin uudempiakin, kansainvälisiä joululauluja. Solisteina monipuoliset kotkalaismuusikot, TV:stäkin tuttu Stella Christine ja Teemu Seppälä.

BIZARRE BAZAAR

Klarinetin velho, Kari Kriikku, yleisön pyynnöstä täällä jälleen! Hänen poskettoman taidokas ja viihdyttävä esityksensä ei jätä ketään kylmäksi! Bizarre Bazaar on musiikillinen ”itämainen tori”, jonka kojuissa pohjalainen vakavuus yhdistyy itäeurooppalais-arabialaisiin tunnelmiin. Hengästyttävissä rytmeissä kuullaan vaikutteita klezmeristä, tangosta ja fadosta!

BEETHOVEN -JUHLAVUODEN PÄÄTÖS!

Musiikin lohduttavan ja hyvää tekevän voiman merkitys on korostunut entisestään tänä vuonna, johon ajoittuu osuvasti myös yhden musiikinhistorian suurimman humanistin ja vallankumouksellisen säveltäjän 250-vuotisjuhla. Beethoven-juhlavuotemme saa tässä konsertissa tunteikkaan ja riemullisen päätöksen. Rakkauden palon, pettymyksen ja kaipuun sävyttämät konserttiaariat ”Ah! Perfido” ja ”No, non turbarti” hehkuvat ajatonta kauneutta ja dramatiikkaa valovoimaisen sopraanotähden, Helena Juntusen tulkitsemina.

Seuraa meitä Facebookissa

Kymi Sinfonietta YouTubessa