Ajankohtaista

”Muinaiset soinnit” -konsertin avoimet kenraaliharjoitukset ke 12.2. Kotkassa ja to 13.2. Kouvolassa klo 12.30–13.30

Kymi Sinfoniettan kevätkausi käynnistyy keskiviikkona 15.1. Kotkan konserttitalolla ja torstaina 16.1. Kuusankoskitalolla orkesterin taiteellisen neuvonantajan Olari Eltsin ideoimalla uudella Radikaali guru -konserttisarjalla, jonka keskiössä on yksi musiikinhistorian suurimmista nimistä, saksalainen Ludwig van Beethoven. Säveltäjän syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 250 vuotta ja hänen musiikkiaan juhlitaan ympäri vuoden myös Kymenlaaksossa.

155 € aikuiset
110 € eläkeläiset
75 € työttömät / opiskelijat

 

Kausikorttien myyntipisteet:


Orkesteritoimisto (myös lippuvaraukset)
Lipunmyynti avoinna:
ma–pe klo 10–12 ja 13-15
Käyntiosoite: Kotkankatu 7 
Puh (05) 234 4891
toimisto@kymisinfonietta.fi

Maailman arvostetuimpiin sävellyskilpailuihin lukeutuva IV Kansainvälinen Uuno Klami –sävellyskilpailu huipentui finaalikonsertteihin marraskuun puolivälissä Kouvolassa ja Kotkassa. YLE radioi Kotkan finaalikonsertin ja palkintojenjakotilaisuuden 15.11. suorana lähetyksenä. Finaalikonsertti on kuunneltavissa YLE Areenalla, jossa se on ollut yksi kuunnelluimmista konserteista.

Neljäs Kansainvälinen Uuno Klami -sävellyskilpailu on ratkennut. Tulosten julistaminen ja palkintojen jako tapahtui Kotkassa 15.11. pidetyn toisen finaalikonsertin jälkeen. Tuomaristo, johon kuuluvat Kalevi Aho (puheenjohtaja), Magnus Lindberg, Erkki-Sven Tüür ja Olari Elts on jakanut palkinnot seuraavasti: