Hyväntekeväisyyskonsertti "Apua Ukrainalle!" soi torstaina 7.4.

01.04.2022

Taiteilijat ja muusikot ympäri maailmaa ovat osoittaneet tukensa ukrainalaisille vallitsevassa maailmantilanteessa. Hyväntekeväisyyskonserteilla on ollut suuri merkitys myös henkisesti. Nyt on Kymi Sinfoniettan aika liittyä tähän suureen joukkoon ja välittää koskettavan musiikin välityksellä rauhan ja harmonian viestiä kuulijoille torstaina 7.4. Kotkan konserttitalolla ”Apua Ukrainalle” -hyväntekeväisyyskonsertissa. Se jakautuu musiikillisesti kahteen osioon: upeat suomalaissävelet Sibeliuksesta nykypäivään muistuttavat tärkeistä rauhan ja solidaarisuuden teemoista. Teemme samalla musiikillisen matkan myös Ukrainan naapurimaihin, Puolaan, Unkariin ja Romaniaan - unohtamatta itse Ukrainaa.

Konsertin lipputulot ohjataan Ukrainan konfliktista kärsiville Suomen Punaisen Ristin kautta. Kymi Sinfoniettan keräykseen voi osallistua myös tämän linkin kautta (Suomen Punainen Risti): https://lahjoita.punainenristi.fi/team/kymi-sinfonietta-apua-ukrainaan

Koronapandemian osalta konserteissa noudatetaan edelleen turvallisuussuunnitelmaa, joka löytyy orkesterin nettisivuilta osoitteesta www.kymisinfonietta.fi.


KULJETUS KOUVOLASTA KOTKAAN HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTIIN

Hyväntekeväisyyskonserttiin järjestetään kuljetus Kouvolan suunnalta tulijoille, meno-paluukuljetuksen hinta on 10 euroa. Bussi kulkee reittiä klo 17.20 Kuusankoskitalo - klo 17.35 Matkakeskuksen tilausajolaituri - klo 18 Keltakankaan ABC - klo 18.40 Kotkan konserttitalo. Kuljetus ja konserttilippu tulee varata ennakkoon tiistaihin 5.4. mennessä (p. 050 3232 050). Paikkoja on rajoitetusti.


Hyväntekeväisyyskonsertti: Apua Ukrainalle!
To 7.4. klo 19 Kotkan konserttitalo

Kapellimestari: Maria Itkonen

Ohjelma:
Cecilia Damström: Tundo!
Wojciech Kilar: Orawa
Bèla Bartók: Romanialaisia kansantansseja
Einojuhani Rautavaara: Lintukoto
Jean Sibelius: Pelléas ja Mélisande -sarja, op. 46

Liput: 25/ 20/ 11 € (kuuluu kausikorttiin)