Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Konsertit, Viihdekonsertti / Kotkan Konserttitalo

YHTEISTYÖSSÄ: KYMIJOEN LOHISOITTO -FESTIVAALIN AVAJAISKONSERTTI

05.06.2024 klo 19:00

Liidaus ja solisti:
Marzi Nyman, kitara

Solisti:
Jukka Eskola, trumpetti

Tänä iltana koetaan todellista musisoinnin ja musiikin iloa puhtaimmillaan, nämä esiintyjät eivät juuri esittelyjä kaipaa! Lohisoiton avajaisilta täyttyy jazziin kallellaan olevista ja ”suuresta suomalaisesta laulukirjasta” sävelensä ammentavista aineksista. Konsertin keskiössä on suomalaisen musiikin voimahahmon Marzi Nymanin oma trumpettikonsertto, jonka solistina taituroi yksi Suomen arvostetuimmista ja kysytyimmistä jazzmuusikoista, Jukka Eskola. Hän on soittanut lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa sekä useissa eri kokoonpanoissa – nyt Kymi Sinfoniettan kanssa. Marzi ja Jukka hyppäävät mukaan kitaroineen ja trumpetteineen useampaankin kappaleeseen – saattaapa joukossa olla myös muutamia musiikillisia yllätyksiäkin! Yhteistyössä Kymijoen Lohisoiton kanssa.

 

Lisätietoja: www.lohisoitto.fi
Liput: Lohisoiton lipunmyyntipisteet, www.lippu.fi-myyntipisteet (mm. asiakaspalvelupiste Ruori Kotkassa sekä R-kioskit kautta maan)

 

Liput: LOHISOITON LIPUNMYYNTIPISTEET (Lippu.fi-pisteet, mm. asiakaspalvelupiste Ruori Kotkassa ja R-kioskit kautta maan): 31 €, S-Etukortin haltijoille ja Kymi Sinfoniettan kausikorttilaisille 3 euron alennus lipun hinnasta, omat kausikorttipaikat ostettavissa/varattavissa orkesteritoimistosta huhtikuun alkupuolelta 6.5. saakka. Tämän jälkeen kausikorttipaikat vapautetaan myyntiin. Kausikorttilaisia tiedotetaan suoraan asiasta.

Tiedot

Päivämäärä:
05.06.2024
Aika:
19:00
Hinta:
LOHISOITON LIPUNMYYNTIPISTEET (Lippu.fi-pisteet, mm. asiakaspalvelupiste Ruori Kotkassa ja R-kioskit kautta maan): 31 €, S-Etukortin haltijoille ja Kymi Sinfoniettan kausikorttilaisille 3 euron alennus lipun hinnasta, omat kausikorttipaikat ostettavissa/varattavissa orkesteritoimistosta huhtikuun alkupuolelta 6.5. saakka. Tämän jälkeen kausikorttipaikat vapautetaan myyntiin. Kausikorttilaisia tiedotetaan suoraan asiasta.
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
www.lohisoitto.fi

Järjestäjä

Kymijoen Lohisoitto ry
Puhelin
040 740 4051
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kotkan Konserttitalo
Keskuskatu 33
Kotka,
+ Google Map