Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Yleisötyö, Muut tapahtumat / Estonia Hall, Tallinna

TERVETULOA MUKAAN KUULIJAMATKALLE TALLINNAAN 22.–24.11.2022

22.11.2022 - 24.11.2022

Kymi Sinfoniettan suositut kuulijamatkat starttaavat pitkän odotuksen jälkeen. Luvassa on orkesterimme ja musiikin ystävien yhteinen reissu, jossa nähdään, kuullaan ja koetaan erityisiä hetkiä.

Tällä matkalla teemme vierailun mm. Arvo Pärt -keskukseen Laulasmaalla ja tutustumme tarkemmin tämän yhden kansainvälisesti tunnetuimman virolaissäveltäjän musiikkiin ja uraan.

Juhlistamme Kotkan ja Tallinnan ystävyyssuhteita yhteiskonsertilla Tallinnan kamariorkesterin kanssa Estonia-salissa, jonne pääsemme myös kuulemaan yhteisorkesterin harjoituksia.  Tutustumme tämän upean konsertti- ja teatteritalon historiaan ja saamme tietoiskun Viron kansallisoopperan kauden ohjelmistosta. Tapaamme myös Viron kansallisen sinfoniaorkesterin pääkapellimestarina ja taiteellisena johtajana sekä Kymi Sinfoniettan taiteellisena neuvonantajana toimivan Olari Eltsin ja kuulemme hänen työstään ERSOssa. Koemme myös moniaistillisen taidenäyttelyn ”Monet2Klimt” Tallinnan digitaalisessa taidemuseossa. Astumme suoraan animoitujen koko seinälle heijastettujen taideteosten keskelle, taide-elämystä täydentää taustalla soiva klassinen musiikki. Ja kunnon kuulijamatkojen tapaan ohjelmaan voi sisältyä myös pieniä yllätyksiä.

Lämpimästi tervetuloa reissuun mukaan kannustamaan Kymi Sinfoniettaa, kuljetus Kotkasta ja Kouvolasta!

Hinta 310 €/ hlö 2hh
Hinta 330/ hlö 1hh

Kausikorttilaisten etuhinta: 290€ /hlö 2hh,  310€/hlö 1 hh

Hintaan sisältyy: Bussikuljetukset, bussi mukana koko matkan ajan, laivamatkat Eckeröline, aamiainen laivalla menomatkalla, 2 yön majoitus Hotelli Virun superior-huoneessa aamiaisella. Konserttiliput ja väliaikatarjoilu, vierailukohteiden sisäänpääsyliput ja opastukset, buffetlounas Pärt-keskuksessa sekä Estonia teatterissa, Kymi Sinfoniettan Minna mukana matkalla.

Ilmoittautuminen ja maksu: Jyrkilän Valmismatkat, verkkokauppa jyrkila.bussimatkat.fi
tai p. 050-3866001

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Kymi Sinfonietta/Minna Korkolainen, p. 050 323 2050, minna.korkolainen@kymisinfonietta.fi

Lähtijän nimi – osoite – puhelinnumero – sähköposti – syntymäaika – mistä nouset kyytiin – mahdollinen erikoisruokavalio
Muista mainita mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ja miltä pysäkiltä nouset kyytiin.

Varaa matkasi 4.11. mennessä
Matka toteutuu, jos lähtijöitä on min. 30 hlöä max. 80 hlöä. Huom. matkan sisältöön voi tulla pieniä muutoksia. Tarkempi matkaohjelma lähetetään lähtijöille.
Vastuullinen matkanjärjestäjä: Jyrkilä Oy Valmismatkat

Lähtö ti 22.11.

KOTKA

Klo 5:45 Karhulan linja-autoasema – klo 6:00 Kotkan linja-autoasema – tarvittaessa ajoreittiä klo 6:05 Metsolan pysäkki klo 6:15 Sutela/Prisma – Pyhtään ABC:n pysäkki – Loviisa

KOUVOLA

klo 6:00 Kouvolan matkakeskus – tarvittaessa ajoreittiä klo 6:15 Kuusankoskitalo – Elimäki

 

Liput: 

Tiedot

Alkaa:
22.11.2022
Loppuu:
24.11.2022
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Estonia Hall, Tallinna
Suomi + Google Map